Rouwlint

Rouwlint

Aan een rouwboeket worden vaak 1 of 2 rouwlinten bevestigd. Een lint is bedoeld om een boodschap mee te geven aan de overledene, op het andere lint diegene van wie het rouwboeket afkomstig is.

Levertijd rouwlint

Wij weten als geen ander dat rouwlint direct gedrukt en verstuurd moet worden, echter na verzenden zijn wij afhankelijk van de postbezorger van PostNL. Het enige wat wij nog kunnen doen is de tekst 'bevat rouwlint' op de envelop te vermelden. Wij kunnen u wel garanderen dat als u voor 15.00 uur bestelt en betaalt, dat het rouwlint diezelfde dag nog wordt verstuurd. Bent u net iets te laat met bestellen/betalen(alle begrip daarvoor), dan kunt u na uw bestelling het beste even contact met ons opnemen, want dan drukken we uw lint ook gewoon nog na 15.00 uur.

Waarom rouwlint bestellen op lintbedrukken.nl?

  1. 44% goedkoper dan bij de bloemist
  2. geen maximaal aantal karakters/li>
  3. keuze uit 53 kleuren lint en 14 kleuren opdruk
  4. ieder gewenst lettertype en afbeeldingen
  5. binnen 5 minuten klaar, dus klaar terwijl u wacht

Besteladvies rouwlint

  1. Bij een groot rouwboeket past een rouwlint van 100mm breed, bij een middelgroot rouwboeket een rouwlint van 70mm en bij een klein rouwboeket een rouwlint van 45mm.
  2. Als u kiest voor een lint van 70mm of 100mm dan kunt u het beste 1 meter per slip bestellen. Als u kiest voor een smaller rouwlint dan kunt u (naar gelang de lengte van de gewenste tekst) wellicht 2 slippen uit 1 meter halen. In het laatste geval drukken we 1 tekst op de eerste halve meter en de 2e tekst op de 2e halve meter.
  3. Tenzij anders overeengekomen drukken wij uw tekst 1x op de bestelde lengte. Maar u het beste altijd even vermelden bij 'opmerkingen' hoe u wilt dat wij het lint bedrukken. Als u bijvoorbeeld 2 meter nodig hebt, geeft u bijvoorbeeld aan: 'Rust zacht' op de 1e meter. 'de kinderen' op de 2e meter.
  4. Rouwlint Bestellen
Rouwlint
Score 8.4/10 op basis van 1311 klantenbeoordelingen
vanaf 3.50 (op voorraad)