Rouwlint

vanaf €3.50 per meter incl. BTW

Levertijd:
Op werkdagen voor 11.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Rouwlint Bestellen

Aan een rouwboeket worden vaak 1 of 2 rouwlinten bevestigd. Een lint is bedoeld om een boodschap mee te geven aan de overledene, op het andere lint diegene van wie het rouwboeket afkomstig is.


Welke breedte rouwlint moet ik kiezen?

Bij een groot rouwboeket past een rouwlint van 100mm breed. Bij een middelgroot rouwboeket past een rouwlint van 70mm breed. Bij een klein rouwboeket past een rouwlint van 45mm breed. Bij een enkele bloem past een rouwlint van 10mm tot 25mm breed.

 

Hoeveel slippen aan een rouwboeket?

Normaal gesproken worden er 2 slippen aan een rouwboeket bevestigd. 1 Lint met daarop de boodschap en 1 lint met de afzender van het rouwboeket.

 

Kan ik 2 slippen halen uit 1 meter?

We kunnen de tekst op uw rouwlint wel zo klein drukken dat het past op 2 stukken van 50cm maar u moet het lint ook nog vast kunnen maken aan het rouwboeket. Daarbij staat het niet in verhouding om 2 korte brede linten aan een rouwboeket te hebben.

Als u kiest voor een lint van 70mm of 100mm breed dan kunt u het beste 1 meter per slip bestellen. Als u kiest voor een smaller rouwlint dan kunt u (naar gelang de lengte van de gewenste tekst) wellicht 2 slippen uit 1 meter halen. In het laatste geval drukken we 1 tekst op de eerste halve meter en de 2e tekst op de 2e halve meter.

 

Welke kleuren rouwlint en bedrukking kan ik kiezen?

Qua kleuren rouwlint en kleuren bedrukking hebben we alle kleuren van de regenboog. U kunt ze kiezen tijdens het rouwlint bestellen bij stap 3 en 4.

De kleurencombinatie die u kiest is voor iedereen heel persoonlijk. Een wit rouwlint met een zwarte opdruk of een zwart lint met een witte bedrukking is heel duidelijk en goed zichtbaar, terwijl een wit lint met een zilveren opdruk minder goed leesbaar is maar wel heel sjiek en subtiel staat. Een combinatie van 2 donkere kleuren (bijvoorbeeld een zwarte tekst op een donkergroen rouwlint) wordt niet vaak gekozen.

 

Kan ik een eigen lettertype kiezen voor mijn rouwlint?

Ja, zeker! U kunt kiezen tussen een aantal standaard lettertypes maar u kunt ook uw eigen lettertype aan ons emailen. Als u dat doet, dan graag in TTF of OTF formaat a.u.b.

 

Waar is het rouwlint van gemaakt?

Wij drukken op hoge kwaliteit soepel satijnen linten.

 

Kan ik het rouwlint zelf knippen en gaat het dan rafelen?

U kunt het rouwlint zelf netjes op maat knippen. Wij houden genoeg lege ruimte over voor de tekst om het rouwlint in het rouwboeket te steken. En ook na de tekst heeft u voldoende ruimte om het rouwlint netjes schuin (of recht) met een scherpe schaar af te knippen. Het lint rafelt niet als u het knipt.

 

Hoe wordt mijn rouwlint verzonden?

U kunt kiezen om uw rouwlint per pakketpost (met Track & Trace Code) of brievenbuspost (zonder Track & Trace Code) te laten versturen. In beide gevallen wordt uw rouwlint zorgvuldig verpakt in een doosje zodat er geen vouwen in het lint kunnen ontstaan.

 

Hoe wordt de tekst op het rouwlint gedrukt?

Tenzij anders overeengekomen drukken wij uw tekst 1x op de bestelde lengte. Maar u mag altijd bij opmerkingen aangeven hoe u wilt dat wij het lint bedrukken. U kunt bij opmerkingen bijvoorbeeld ook aangeven dat u tekst 1 op de eerste (halve) meter gedrukt wilt hebben en de 2e tekst op de 2e (halve) meter.

We zorgen er altijd voor dat u genoeg onbedrukt lint over heeft aan het begin van het rouwlint om vast te kunnen maken aan het rouwboeket.

 

Waarom zou ik rouwlint bij jullie bestellen en niet bij de bloemist?

Vooropgesteld dat wij op exact dezelfde wijze op dezelfde luxe satijnen rouwlint bedrukken, biedt Globos wel een aantal voordelen waardoor veel bloemisten zelfs hun rouwlinten door ons laten drukken omdat wij nu eenmaal veel meer kleuren hebben en er zelfs winstmarge overblijft voor de bloemist.

 • Ons rouwlint is 44% goedkoper dan bij de bloemist.
 • Wij hanteren geen maximaal aantal karakters.
 • Wij bieden de keuze uit 53 kleuren lint en 14 kleuren opdruk.
 • Wij kunnen ook foto's drukken of logo's in meerdere kleuren.
 • Wij kunnen ieder gewenst lettertype, afbeeldingen en logo's bedrukken.
 • Wij drukken rouwlint terwijl u wacht.
Rouwlint met Logo of Foto

 

Wat is de levertijd van rouwlint?

Wij weten als geen ander dat rouwlint direct gedrukt en verstuurd moet worden. Wij garanderen dat als u op werkdagen voor 11.00 bestelt en betaalt, dat het rouwlint dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd wordt. In de regel is het dan de volgende dag bij u in huis, echter blijven wij wel altijd afhankelijk van PostNL. Bent u net iets te laat met bestellen/betalen(alle begrip daarvoor), dan kunt u na uw bestelling het beste even contact met ons opnemen, want dan drukken we uw lint ook gewoon nog na 11.00 uur.

Als u helemaal geen risico wilt lopen met de post, dan kunt u het rouwlint ook bij ons afhalen in Spijkenisse. Dit kan ook buiten kantoortijden.

 

Wat zijn de verzendkosten van een rouwlint?

U kunt bij stap 7 ervoor kiezen om uw rouwlint met brievenbuspost te laten verzenden. We doen uw rouwlint dan in een stevig brievenbusdoosje zodat het rouwlint in perfecte staat bij u door de brievenbus past, zonder vouwen. U hoeft dus niet thuis te zijn. Maar let op! Wij plakken er dan wel een speciale rouwzegel op waardoor PostNL er - naar eigen zeggen - snel en zorgvuldig mee omgaat maar dan heeft u geen Track & Trace code waarmee u uw rouwlint kunt traceren. Mocht het rouwlint dus onverhoopt kwijt raken in de post, dan is dat voor uw risico omdat wij dan ook niet uw rouwlint kunnen traceren.

U kunt er ook voor kiezen om uw rouwlint voor 6.95 euro per pakketpost te laten versturen. U krijgt dan wel een Track & Tracecode waarmee u uw rouwlint kunt traceren bij PostNL. Indien uw pakket onverhoopt kwijtraakt bij de post, dan is het risico voor ons en sturen we u kosteloos een nieuw lint. Bent u niet thuis tijdens de levering, plak dan een briefje op de deur dat ze het pakketje moeten afleveren bij de buren.

In beide gevallen (brievenbus- of pakketpost) blijven we altijd afhankelijk van PostNL. In de regel bezorgen zij de volgende dag maar in sommige gevallen een dag later. Als uw rouwlint te laat bij u aankomt en wij hebben het op tijd verstuurd, dan is dat voor ons helaas overmacht.

Rouwzegel

 

Kan ik een logo of foto op het rouwlint laten drukken?

Ja, zeker. En dat kost ook niets extra. Kiest u bij stap 4 gewoon voor tekst en op de plaats waar u het logo wilt, typt u iets van '+logo'. Dan weten wij dat u op die plaats een logo of afbeelding wilt hebben. Deze zal dan in dezelfde kleur worden gedrukt als de tekst. Na uw bestelling kunt u het logo of de afbeelding aan ons emailen.

We kunnen uw foto of logo ook in fullcolor drukken. Dat kost wel 5 euro extra PER OPDRUK. Dit komt omdat iedere fullcolor opdruk handmatig op het rouwlint geperst moet worden. Als u uw logo of afeelding in fullcolor gedrukt wilt hebben, kiest u dan bij stap 4a voor de laatste optie (de knop met de 3 bolletjes). U krijgt dan een scherm te zien waarin gevraagd wordt hoeveel fullcolor afbeeldingen a 5 euro u gedrukt wilt hebbem.

 

Hoe moet ik het rouwlint aan het rouwboeket bevestigen?

We krijgen regelmatig de vraag hoe het rouwlint te bevestigen aan het rouwboeket. Daar zijn verschillende manieren voor. Zo laat het rouwlint zich prima knopen om een krans, een gebonden rouwboeket of een enkele bloem. Maar vaak zijn rouwboeketten ook gestoken in een stuk oase en dan gaat u als volgt te werk

 1. Plooi met de vingers het begin van het rouwlint bij elkaar (wij laten altijd genoeg vrije ruimte voor u over tijdens het drukken).
 2. Wikkel een stevig ijzerdraad een paar keer om de plooi.
 3. Dit ijzerdraad steekt u vervolgens in het stuk oase in het rouwboeket.
Uitleg rouwlint bevestigen aan rouwboeket

 

Kan het rouwlint tegen regen?

Ja, na de uitvaart blijven de rouwboeketten met het rouwlint vaak enige tijd buiten liggen. Het rouwlint en de bedrukking kunnen prima tegen de regen.

 

Hoe kan ik een uitvaart nog specialer maken?

Met ballonnen! Denk aan een hart gemaakt van ballonnen of met heliumballonnen. Het oplaten van ballonnen kan letterlijk het loslaten van uw dierbare symboliseren. Of misschien wilt u er een laatste groet op schrijven en ziet u de ballon als een berichtje naar boven. Maar houd er rekening mee dat alles wat u de lucht in laat, ook weer een keer nee beneden in de natuur terecht komt. Wij bezorgen 24 uur per dag 7 dagen per week ballonnen bij u thuis of op locatie. Klik hier voor foto's van onze ballonnen bij een uitvaart.

Uitvaartballonnen

 

Tekst rouwlint

Hieronder - ter inspiratie - een aantal standaard teksten voor op een rouwlint. U hoeft zich niet druk te maken over het aantal karakters op het rouwlint. We kunnen immers altijd de tekst wat kleiner drukken of de namen over meerdere regels verdelen. Dit kost niets extra.

P.S. Bij een crematie is het misschien af te raden om de tekst 'Rust zacht' te gebruiken omdat dit wellicht verkeerd opgevat zou kunnen worden.

 • Bedankt lieve...
 • Bedankt voor ... gelukkige jaren
 • Bedankt voor alles
 • Bedankt voor wie je was
 • Bedankt voor de fijne tijd samen
 • Dag lieve...
 • Dank voor alle liefde
 • De herinnering blijft
 • Een laatste groet
 • Eindelijk rust
 • Goede reis
 • Hoe zal de tijd ooit de wonden helen
 • Ik zal je missen
 • Ik zal je nooit vergeten
 • In onze harten leef je voort
 • Je blijft in onze herinnering
 • Je zult altijd in onze herinnering blijven voortleven
 • Je was zo lief voor ons
 • Jou te moeten missen, die onmisbaar is
 • Met liefde gegeven
 • Met grote dankbaarheid
 • Met oprechte deelneming
 • Onuitwisbaar is de herinnering aan jou
 • Rust zacht
 • Rust in vrede
 • Tot het einde gestreden
 • Tot weerziens
 • Uw nagedachtenis zullen wij in ere houden
 • Vaarwel
 • Vechten hoeft niet meer, rust nu maar uit
 • Veel liefs
 • Voor altijd in mijn/ons hart
 • Voorgoed uit ons midden maar niet uit ons hart
 • We houden van je
 • We zullen je missen
 • Woorden schieten tekort

 

Staat uw vraag er niet bij?

We weten als geen ander dat uw rouwlint perfect moet zijn. U kunt immers maar 1x afscheid nemen van iemand. Heeft u nog steeds vragen of is iets nog duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Reviews


(10)
Nu voor de 2e x rouwlint bij jullie besteld. Zeer tevreden, mooie kwaliteit en snel bezorgd.

 


(9)
Geef het product een 9. Net product rouwlint, goede service, snel geleverd.

 


(9)
Ik ben erg tevreden over jullie levering in product. Het rouwlint was netjes op tijd binnen en zag eruit zoals ik had verwacht. Ik heb er geen foto van. Bedankt voor jullie service ik geef hiervoor een 9.

 


(10)
Een dikke 10. Supersnelle service. Fijn dat ik even telefonisch kon overleggen. Rouwlint zag er netjes uit en is snel geleverd. Top prijs/kwaliteit.

 


(10)
Wij waren erg tevreden met ons rouwlint. Fijn, attent was het dat jullie contact opnamen dat de kleurcombinatie niet zou worden wat wij dachten. Goed opgelost en op tijd geleverd.

 


(7)
Ik had rouwlint besteld. Maar door alle hectiek van het regelen van de uitvaart zelf een fout bij adres huisnummer gemaakt. Post helaas niet ontvangen. Contact gehad maar was te weinig tijd om het op te lossen. Bij iemand anders rouwlint moeten bestellen. Jammer dat het zo gelopen is.

 


(9)
Ik heb een rouwlint besteld wat eigenlijk te laat geleverd werd... Dat bleek niet aan jullie maar aan de post te liggen i.v.m. te weinig bezorgers... uiteindelijk zelf sochtenda bij het depot gehaald en toch goed gekomen. Het was deze met een Lego logo. Heel mooi geworden! Tnx

 


(10)
Ook deze keer, na al meerdere goede ervaringen, was alles keurig verzorgd. De rouwlinten waren netjes bedrukt en de zending kwam fijn op de juiste tijd binnen. Ik zou in deze manier van verwerking en verzending geen verbetering kunnen bedenken, dus van mij een 10.

 


(10)
Rouwlint besteld. Snelle service, kon het snel komen ophalen. Zag er prima uit. Met een goed gevoel heb ik het kunnen toevoegen aan een zelfgemaakt rouwstuk.

 


(8)
Wij als familie zijn meer dan tevreden, zowel de snelheid van levering als het product zelf. Echter een 10 kunnen we niet geven, reden is dat de rouwlinten opgevouwen in de envelop zaten en dus erg waren geknikt. Wij hebben deze linten nog net voor de uitvaart met een groot risico staan strijken oprollen zou beter zijn dan op vouwen. Wij geven u toch een ruime 8.

 


(8)
Hiermee wil ik je meedelen dat de door mij bestelde rouwlinten vandaag, 4 januari, zijn aangekomen. Een week te laat dus, want de begrafenis was op 29 december. Waarschijnlijk hebben jullie hieraan geen schuld, maar ik meld het jullie even om aan te geven hoe t...r...a...a...g de Belgische post werkt. Middeleeuwse toestanden ! Maar jullie lint is wel prachtig !

 


(9)
Ik heb begin december twee rouwlinten laten printen bij u. De verzending ging snel en de linten waren goed gedrukt. Prima service (een 9) !

 


(10)
Gistermiddag een rouwlint besteld en vandaag lag deze op de deurmat. Heel erg bedankt voor de snelle service.

 


(10)
Op de vraag of ik/wij een reactie kunnen geven op de bestelling van on langs. De bestelling was netjes op tijd, zoals belooft. Wat we super vonden is, dat we werden terug gebeld omdat jullie het vermoeden er was dat we de verkeerde afmeting hadden besteld in de breedte. Na jullie telefoontje hebben we alles herzien en inderdaad er was door mij zelf een fout gemaakt in de bestelling. In overleg met jullie hebben we de bestelling aan gepast. We waren tevreden over de service en ook over de geleverde linten. Gezien we ook in 2016 bij jullie rouwlinten hadden besteld, wist ik jullie weer te vinden. Wederom zijn we tevreden.

 


(8)
Lint zojuist ontvangen, zie er mooi uit. Dank voor ze snelle levering. Puntje van aandacht voor jullie: Het zou erg handig zijn als er een stukje ijzerdraad meegeleverd wordt bij het rouwlint. Verder alles top.

 


(5)
Ik heb een rouwlint bij jullie besteld maar helaas is hij te laat aangekomen dus heb hem niet kunnen gebruiken. Daarnaast vond ik het lint niet netjes afgeknipt. Ik ben er dus niet tevreden over.

 


(9)
Heel erg bedankt dat Jullie mijn lint zo snel bezorgt hebben. Hij is mooi geworden. Gelukkig hadden jullie op de envelop rouwlint geschreven want hij was verkeerd bezorgt. Gelukkig hebben de andere bewoners hem naar ons gebracht. Heel erg bedankt voor goede service.

 


(9)
Rouwlinten besteld, prima op tijd en zagen er goed uit. Waardering een 9.

 


(10)
Ik had nog geen ervaring met het bestellen van rouwlinten, dus ik had van te voren niet helemaal een beeld van hoe het zou worden. De bestelling werd heel snel geleverd, was goed verpakt en het zag er mooi uit. Wij hebben zelf bloemstukken gemaakt en het lint paste er perfect bij. Niets op te merken dus, daarom een 10.

 


(10)
Goede snelle service. Makkelijke site/bediening op internet. Volgende dag snel geleverd! Gelukkig was rouwlint en heb al eens ergens anders een lint besteld en die kwam te laat. Niet echt leuk voor een rouwlint.... een Dikke 10 dus!

 


(9)
Prima service, snel geleverd en netjes verpakt. Kwaliteit was netjes en mooi bedrukt. #rouwlint

 


(5)
Het cijfer is 5 voor duidelijkheid en begeleiding. Wij hebben namelijk 2 maal de rouwlinten moeten bestellen. De eerste maal dachten wij de juiste afmetingen gekozen te hebben maar dat bleek bij toezending anders, het was meer een haarlintje. Dat geeft aan dat er geen controle is bij de bestelling want een rouwlint heeft een andere afmeting dan een haarlintje. Na contact opgenomen te hebben met jullie heeft degene die ik aan de telefoon was ervoor gezorgd dat het meteen opnieuw gedrukt werd zodat ik het op tijd in huis had. Dat is een 10 waard. Het Kon geen dag later zijn ....puff wat n stress. Het heeft me bijna het dubbele gekost dus ik ben niet blij !! Uiteindelijk toch mooi geworden.

 


(10)
Voor het eerst 3 rouwlinten bij jullie besteld, echt helemaal perfect. Was bang dat het zou tegen vallen omdat je het product niet kan zien. Mooie linten , goed bedrukt en een super snelle levering. Dus kan ik niet anders dan een 10 geven.

 


(8)
Aangezien het bijna kerst is en ik vandaag een prachtige uitvaart heb meegemaakt, zelf een rouwlint maakte en begrip heb voor de situatie en werkdruk bij de bezorgers, is het niet mijn bedoeling restitutie te willen ontvangen. Het rouwlint werd pas op dinsdag 20 december om 17.42 uur bezorgd. Het excuus van de bezorger was dat het erg druk was. De reden dat ik toch in de pen klim is dat ik u aanraad mensen te adviseren al lint te bestellen wanneer zij op de hoogte zijn van een afscheid van iemand die euthanasie gaat beleven. Dat was in mijn geval namelijk van toepassing. Wist al langere tijd van het heengaan van onze vriend. Desondanks bestelde ik het lint pas toen hij zijn ogen voor altijd had gesloten. Het rouwlint werd door mij in het weekend besteld maar kwam helaas niet om uiterlijk kwart over drie zoals ik had gehoopt. Hoop niet al te snel binnenkort uw prachtige lint te hoeven gebruiken. Want dat is wat ik ermee ga doen.

 


(9)
Het bestelde rouwlint goed en netjes ontvangen.

 


(9)
Ik geef jullie een 9 voor bezorging en afwerking van het rouwlint.

 


(9)
Dit was het tweede rouwlint binnen 5 maanden wat wij bij Globos hebben besteld en jullie verdienen absoluut een 9. Linten zijn onberispelijk van kwaliteit incl. de opgedrukte letters. Daarnaast is het erg prettig dat Globos op zo'n korte termijn kan leveren. Op verzoek van de bloemist bij groencentrum Sonneveld hier in Boskoop jullie naam en webadres doorgegeven omdat men daar meer service naar de klant willen bieden dan alleen een rouwboeket zonder lint. Ik weet niet of het groencentrum inmiddels al contact heeft gezocht met jullie maar dat is uiteraard de keus van het groencentrum.

 


(7)
Spijtig genoeg was er toen een probleem met de bestelling (rouwlinten) en de artikel is niet optijd aangekomen voor de begrafenis, al was ik er vroeg bij met de bestelling voor alle zekerheid. Dus was mijn ervaring niet positief, maar dat is waarschijnlijk een uitzondering en niet representatief van de dienst zelf. De artikel zelf was mooi en zoals beschreven.

 


(9)
Het rouwlint ontvangen, precies wat we wilden. Nog bedankt voor de snelle service. Zal u aanbevelen bij anderen.

 


(9)
In ons geval ging het om 2 rouwlinten. De snelle bezorging en de kwaliteit van de linten vond ik heel goed. Daarom beoordeel ik dit ook zeker met een dikke 9.

 


(10)
Ik geef een 10. Ik had een verkeerde maat voor het rouwlint besteld. Jullie hebben mij hierop geattendeerd en de bestelling kwam keurig op tijd. Bedankt hiervoor.

 


(9)
Ik geef jullie een dikke 9. Prima service, duidelijke site en een snelle levering. Enige punt wat ik heb, is dat er (in ons geval) geen bevestigingsmateriaal bij het rouwlint is meegeleverd zodat het makkelijk en netjes bevestigd kon worden aan een rouwboeket.

 


(9)
Ik ben zeer tevreden over de bestelling van een rouwlint. Keurig en snel uitgevoerd. De website zit ook goed in elkaar! Rapportcijfer: 9

 


(9)
Ik wil u nog hartelijk bedanken voor de snelle service bij mijn bestelling van rouwlinten. Prima in orde gekomen!

 


(8)
Bedankt voor het verzorgen van het rouwlint, het ziet er netjes uit.

 


(8)
Ik heb de rouwlinten toch op tijd binnen gekregen. Bedankt voor de service.

 


(8)
Cijfer 8. Snelle correcte levering van rouwlint. Resultaat prima, mocht ik een minpuntje moeten bedenken is het de ietwat dunne kwaliteit van het lint, verder voldeed de uitvoering goed.

 


(8)
Wij vonden het lint erg mooi. Echter heb ik wel een opmerking, gezien het een rouwlint was hadden wij de tekst liever helemaal links of helemaal rechts gehad i.p.v. in het midden. Wellicht is dit een optie die je klanten kan geven op de site :) Verder waren we super tevreden!

 


(9)
Het rouwlint is ontvangen, bedankt nogmaals voor de service.

 


(9)
Hierbij wil ik jullie Hartelijk bedanken voor de mooie rouwlinten en de snelle service. Zal dit rond vertellen dat ik zeer tevreden ben over jullie werk.

 


(10)
Wat een fijn bedrijf, vrijdag middag om 16:30 gebeld of ik nog wel een bestelling voor een rouwlint kon plaatsen. Ik had het maandag nodig en dus het zou heel fijn zijn als het zaterdag al bezorgt zou worden. Ze gaven aan dat de TNT om 17.00 de post kwam halen en dat als ik snel zou zijn het nog zou kunnen. Dus ik snel alles ingevuld en met ideal betaald, nog even gebeld om door te geven dat ik alles doorgezet had. En het was zaterdag keurig binnen! HULDE! Dat is fijn als je al zo veel aan je hoofd hebt! Bedankt!

 


(8)
De rouwlinten waren helemaal goed en super dat ze zo snel geleverd konden worden.

 


(7)
Het rouwlint wat ik had besteld was over het algemeen prima gedrukt, er miste alleen wat inkt bij een letter, maar dat viel gelukkig niet zo op. Verder vond ik het jammer dat de linten waren opgerold in een envelop, waardoor er vouwen in het lint waren gekomen. Misschien voor toekomstige linten die jullie bedrukken een tip om het op te rollen en in een kartonnen koker te versturen. De kleuren van het lint waren precies zoals op de site stond aangegeven, dat was prima in orde! Gelukkig was alles netjes op tijd bezorgd, (alleen zag ik niet duidelijk een track & trace dus ik maakte me eerst wel een beetje zorgen of het geld bij jullie wel binnen was. Nadat ik had gebeld waren al mijn zorgen gelukkig verdwenen.) Al met al een 7,5 als cijfer.

 


(10)
Ik wil de service en het lint zelf graag beoordelen met een dikke 10. Ik heb een rouwlint bestelt,.. iets dat je natuurlijk liever niet wil bestellen. Maar het gemak van bestellen, de snelheid van leveren en de kwaliteit van het lint was ver boven mijn verwachting. Er moet zoveel geregeld worden in zo'n periode.. en dat lintbedrukken.nl zoiets 'kleins', maar tegelijkertijd ook zoiets 'groots' voor jou regelt is buitengewoon prettig! Ik raad deze site al bij vrienden/familie aan. En voor een volgende gelegenheid weet ik jullie ook zeker weer te vinden.

 


(9)
Ben zeer tevreden over de linten maar zou u nogmaals willen vragen de eerste 25 cm van de rouwlinten niet te bedrukken. Dit omdat we het bovenste gedeelte dubbelvouwen en vastzetten met draad in het bloemwerk en als het direct van bovenaf bedrukt is, verdwijnt de tekst in de bloemen. Wij knippen er liever boven een stukje af dan beneden.

 


(7)
Onduidelijkheid op de website over het aangeven of het om een rouwlint ging (dus spoed), cijfer 5. Was maar net op tijd. Uitvoering een 9.

 


(8)
Ik had op zeer korte termijn rouwlint nodig. In het weekend besteld, maandag gebeld en dinsdag in de bus.