Openingslint

vanaf €3.50 per meter incl. BTW

Levertijd:
Op werkdagen voor 11.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Openingslint Bestellen

Onze bedrukte linten zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij een opening van een gebouw of winkel. Of bij de lancering van een evenement, campagne of andere belangrijke gebeurtenis.


Hoe breed is een openingslint?

Een openingslint of doorkniplint is meestal 100mm breed omdat we daarop zo groot mogelijk uw logo of tekst kunnen drukken. Vaak worden er foto's gemaakt van de openingshandeling (het doorknippen van het lint) en dan moet uw logo en / of tekst zo goed mogelijk verschijnen in de media.

 

Hoe lang is een openingslint?

De lengte van een openingslint is vaak 1 of 2 meter breder dan de ingang van het gebouw dat geopend wordt. Zo heeft u genoeg lengte over om het lint aan weerszijden van de ingang nog ergens aan vast te kunnen knopen.

 

Hoe kan ik een openingslint bevestigen?

Je kunt een openingslint op verschillende manieren bevestigen. Vaak bezorgen wij ook opvallende ballonnen voor een opening. Het openingslint kan eenvoudig tussen een ballonboog of 2 ballonpilaren worden geknoopt. Of als er geen ballonnen zijn dan kun je het lint vastknopen aan alles wat voorhanden is (regenpijp, lantaarnpaal) of prik het lint met 2 punaises aan de gevel. Een andere manier is door heel simpel de uiteinden van het lint door 2 personen vast te laten houden.

Openingslint vastmaken

 

Welke kleur heeft een openingslint?

Een openingslint kan verschillende kleuren hebben, afhankelijk van de bedrijfskleuren of de kleuren van het logo. In ieder geval wordt er een contrasterende kleur gekozen tussen het lint en de opdruk om ervoor te zorgen dat de tekst of het logo goed opvalt. Populaire keuzes zijn bijvoorbeeld een felrode, blauwe of groene achtergrond met een contrasterende opdruk in wit, zwart of goud. Het doel is om de aandacht te trekken en de boodschap duidelijk over te brengen tijdens de openingsceremonie.

 

Kan een openingslint bedrukt worden met mijn eigen lettertype?

Het lettertype van een openingslint wordt zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat de opdruk duidelijk leesbaar is, zelfs op een afstand. Vaak worden de standaard lettertypen op onze website gekozen vanwege hun eenvoud en goede leesbaarheid. Deze lettertypen hebben duidelijke lijnen en vormen die de tekst gemakkelijk te lezen maken, zelfs van een afstand. Maar je kunt ook je eigen lettertype naar ons emailen in OTF of TTF formaat. Het doel is in ieder geval om de boodschap zo helder mogelijk over te brengen tijdens de openingsceremonie.

 

Kan mijn logo in meerdere kleuren gedrukt worden op een openingslint?

Ja, kunnen uw foto of logo ook in fullcolor drukken. Dat kost wel 5 euro extra PER OPDRUK. Dit komt omdat iedere fullcolor opdruk handmatig op het openingslint geperst moet worden. Als u uw logo of afeelding in fullcolor gedrukt wilt hebben, kiest u dan bij stap 4a voor de laatste optie (de knop met de 3 bolletjes). U krijgt dan een scherm te zien waarin gevraagd wordt hoeveel fullcolor afbeeldingen a 5 euro u gedrukt wilt hebbem.

Openingslint Fullcolor

 

Waar is het openingslint van gemaakt?

Een openingslint is gemaakt van stof als satijn vanwege de duurzaamheid en het mooie uiterlijk. Deze materialen zijn geschikt voor het bedrukken van teksten en logo's en zorgen ervoor dat het lint er elegant uitziet tijdens de openingsceremonie.

 

Is een openingslint makkelijk door te knippen?

Een openingslint laat zich uitstekend knippen door een normale scherpe schaar maar ook een grote heggenschaar als blikvanger is uitermate geschikt om het lint mee door te knippen. U kunt ook 2 aparte linten aan de uiteinden vastmaken en in het midden aan elkaar knopen met een strik. Tijdens de openingshandeling wordt dan de strik losgetrokken en heeft u geen schaar nodig.

 

Waar kan ik een reuzeschaar kopen?

Wij verkopen zelf geen scharen maar u kunt een normale schaar kopen bij de boekhandel. Of een grote opvallende heggenschaar koopt u voordelig bij de bouwmarkt. Op die manier hoeft u ook niets te huren en blijft de schaar uw eigendom zodat u deze wederom kunt gebruiken voor een eventuele volgende opening.

Openingslint doorknippen Heggenschaar

 

Hoe wordt mijn openingslint verzonden?

U kunt kiezen om uw openingslint per pakketpost (met Track & Trace Code) of brievenbuspost (zonder Track & Trace Code) te laten versturen. In beide gevallen wordt uw lint zorgvuldig verzonden om ervoor te zorgen dat het in perfecte staat bij u aankomt. Het lint wordt netjes opgerold en vervolgens in een doosje of pakket verpakt om te voorkomen dat het tijdens het transport kreukt of beschadigd raakt. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat uw lint er fris en klaar voor gebruik uitziet zodra het bij u aankomt.

 

Hoe vaak wordt mijn tekst of logo op het openingslint gedrukt?

Tenzij anders overeengekomen, drukken wij uw logo en/of tekst herhaaldelijk op de bestelde lengte van het openingslint. Maar u mag altijd bij opmerkingen aangeven hoe u wilt dat wij het lint bedrukken. Bijvoorbeeld, u kunt aangeven dat u de tekst of logo slechts één keer in het midden gedrukt wilt hebben. We zorgen er altijd voor dat u genoeg onbedrukt lint over heeft aan het begin en eind van het openingslint, zodat u het ergens aan vast kunt zetten. Uw tevredenheid staat voorop, dus voel u vrij om uw specifieke wensen aan te geven tijdens het bestelproces.

 

Wat is de levertijd van een openingslint?

Als u op werkdagen vóór 11.00 uur bestelt en betaalt, wordt uw bedrukte openingslint in de regel diezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Over het algemeen kunt u het lint dan de volgende dag al bij u thuis verwachten. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen, maar houd er rekening mee dat we afhankelijk zijn van PostNL voor de uiteindelijke levering. Als u net te laat bent met bestellen of betalen, dan kunt u na uw bestelling het beste even contact met ons opnemen, wellicht is er nog ruimte om alsnog dezelfde dag uw lint te bedrukken en versturen. Als u liever geen risico neemt met postbezorging, bieden we ook de mogelijkheid om uw openingslint bij ons in Spijkenisse af te halen. Dit kan zelfs buiten kantooruren, zodat het u zo goed mogelijk uitkomt.

 

Wat zijn de verzendkosten van een openingslint?

De verzendkosten voor een openingslint variëren, beginnend vanaf €3,- voor een zending zonder Track & Tracecode tot €30,- voor een expresszending die de volgende dag voor 10 uur bij u bezorgd wordt. De exacte kosten zijn afhankelijk van de gekozen verzendoptie en de snelheid van de bezorging die u wenst.

 

Kan er een logo of foto op het openingslint bedrukt worden?

Er kan zonder extra kosten een logo of foto op het openingslint worden gedrukt. Bij het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de optie 'tekst' en typt u op de gewenste plaats '+logo'. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u het logo of de afbeelding naar ons e-mailen. Als u een fullcolor opdruk wilt, zijn er extra kosten van 5 euro per opdruk, omdat deze handmatig op het openingslint worden geperst. U kunt deze optie selecteren bij stap 4a en het aantal gewenste fullcolor afbeeldingen aangeven tegen een meerprijs van 5 euro per stuk.

 

Kan het openingslint tegen regen?

De bedrukking op uw openingslint is regenwatervast dus mocht het tijdens de openingshandeling regenen, dan hoeft u niet bang te zijn dat de bedrukking er af regent.

 

Hoe kan ik mijn opening nog meer op laten vallen?

Om uw opening nog meer te laten opvallen, kunt u overwegen om ballonnen te gebruiken! Denk aan een opvallende ballonnenboog bij de ingang of twee indrukwekkende ballonpilaren. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf bezorgt 24 uur per dag, 7 dagen per week ballonnen bij u thuis of op locatie in Rotterdam en omgeving. Met kleurrijke ballondecoraties kunt u de feestelijke sfeer versterken en de aandacht trekken van voorbijgangers, waardoor uw opening een onvergetelijk evenement wordt!

 

Staat uw vraag er niet bij?

We weten als geen ander dat uw openingslint perfect moet zijn. U kunt immers maar 1x een goede indruk achterlaten. Heeft u nog steeds vragen of is iets nog duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.