Openingslint

vanaf €3.50 per meter incl. BTW

Levertijd:
Op werkdagen voor 11.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Openingslint Bestellen

Onze bedrukte linten zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij een opening van een gebouw of winkel. Of bij de lancering van een evenement, campagne of andere belangrijke gebeurtenis.


Welke breedte openingslint of doorkniplint moet ik kiezen?

Een openingslint of doorkniplint is meestal 100mm breed omdat we daarop zo groot mogelijk uw logo of tekst kunnen drukken. Vaak worden er foto's gemaakt van de openingshandeling (het doorknippen van het lint) en dan moet uw logo en / of tekst zo goed mogelijk verschijnen in de media.

Als het alleen om de handeling zelf te doen is, dan kunt u uiteraard ook volstaan met een smaller lintje waarvan de prijs per meter ook lager ligt.

 

Hoe moet ik een openingslint bevestigen?

We krijgen regelmatig de vraag hoe men het openingslint / doorkniplint vast moet maken. Daar zijn verschillende manieren voor.

  1. Bij een opening horen ballonnen! Globos levert ballonnen en ballondecoraties 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het lint kunt u vastklemmen of vastknopen aan de ballonboog of ballonpilaar.
  2. U kunt het openingslint vasthouden met 2 of veel meer personen.
  3. Het lint laat zich prima knopen dus knoopt u het om alles wat voorhanden is (regenpijp, lantaarnpaal).
  4. Of prik het met 2 punaises aan de geven aan weerszijden van de ingang.
Openingslint bevestigen aan Ballonboog

 

Welke kleuren openingslint en bedrukking kan ik kiezen?

Qua kleuren openingslint en kleuren bedrukking hebben we alle kleuren van de regenboog. U kunt ze kiezen tijdens het openingslint bestellen bij stap 3 en 4.

De kleurencombinatie die u kiest is voor iedereen heel persoonlijk. Een wit openingslint met een zwarte opdruk of een zwart lint met een witte bedrukking is heel duidelijk en goed zichtbaar. Maar vaak worden de bedrijfskleuren gekozen of de kleuren van het logo.

 

Kan ik een eigen lettertype kiezen voor mijn openingslint?

Ja, zeker! U kunt kiezen tussen een aantal standaard lettertypes maar u kunt ook uw eigen lettertype aan ons emailen. Als u dat doet, dan graag in TTF of OTF formaat a.u.b.

 

Kunnen jullie mijn logo in FULLCOLOR bedrukken?

Ja, kunnen uw foto of logo ook in fullcolor drukken. Dat kost wel 5 euro extra PER OPDRUK. Dit komt omdat iedere fullcolor opdruk handmatig op het openingslint geperst moet worden. Als u uw logo of afeelding in fullcolor gedrukt wilt hebben, kiest u dan bij stap 4a voor de laatste optie (de knop met de 3 bolletjes). U krijgt dan een scherm te zien waarin gevraagd wordt hoeveel fullcolor afbeeldingen a 5 euro u gedrukt wilt hebbem.

Openingslint Fullcolor

 

Waar is het openingslint van gemaakt?

Wij drukken op hoge kwaliteit soepel satijnen linten.

 

Laat het openingslint / doorknooplint zich goed knippen?

Het openingslint / doorkniplint laat zich uitstekend knippen door een normale scherpe schaar maar ook een grote heggeschaar als blikvanger is uitermate geschikt om het lint mee door te knippen. U kunt ook 2 aparte linten aan de uiteinden vastmaken en in het midden aan elkaar knopen met een strik. Tijdens de openingshandeling wordt dan de strik losgetrokken en heeft u geen schaar nodig.

 

Verkopen jullie ook scharen om het openingslint door te knippen?

Wij verkopen zelf geen scharen maar u kunt een normale schaar kopen bij de boekhandel. Of een grote opvallende heggeschaar koopt u voordelig bij de bouwmarkt. Op die manier hoeft u ook niets te huren en blijft de schaar uw eigendom zodat u deze wederom kunt gebruiken voor een eventuele volgende opening.

Openingslint doorknippen Heggeschaar

 

Hoe wordt mijn openingslint verzonden?

U kunt kiezen om uw openingslint per pakketpost (met Track & Trace Code) of brievenbuspost (zonder Track & Trace Code) te laten versturen. Wij wikkelen het doorkniplint om een karton zodat het door de brievenbus past of in een verzenddoos.

 

Hoe wordt de tekst op het openingslint gedrukt?

Tenzij anders overeengekomen drukken wij uw logo en / of tekst herhaaldelijk op de bestelde lengte. Maar u mag altijd bij opmerkingen aangeven hoe u wilt dat wij het lint bedrukken. U kunt bij opmerkingen bijvoorbeeld ook aangeven dat u de tekst of logo slechts 1 maal in de midden gedrukt wilt hebben.

We zorgen er altijd voor dat u genoeg onbedrukt lint over heeft aan het begin en eind van het openingslint zodat u het ergens aan vast kunt zetten.

 

Wat is de levertijd van een openingslint?

Als u op werkdagen voor 11.00 bestelt en betaalt, dan wordt uw openingslint / doorkniplint diezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. In de regel is het dan de volgende dag bij u in huis, echter blijven wij wel altijd afhankelijk van PostNL. Bent u net iets te laat met bestellen/betalen(alle begrip daarvoor), dan kunt u na uw bestelling het beste even contact met ons opnemen, want dan drukken we uw lint ook gewoon nog na 11.00 uur.

Als u helemaal geen risico wilt lopen met de post, dan kunt u het openingslint ook bij ons afhalen in Spijkenisse. Dit kan ook buiten kantoortijden.

 

Wat zijn de verzendkosten van een openingslint?

U kunt bij stap 7 ervoor kiezen om uw openingslint met brievenbuspost te laten verzenden. We doen uw doorkniplint dan in een beschermende bubbeltjes-envelop zodat het openingslint in perfecte staat bij u door de brievenbus past. U hoeft dus niet thuis te zijn. Maar let op! Wij plakken daar een normale postzegel op en dus heeft u geen Track & Trace code waarmee u uw openingslint kunt traceren. Mocht hetopeningslint dus onverhoopt kwijt raken in de post, dan is dat voor uw risico omdat wij dan ook niet uw openingslint kunnen traceren.

U kunt er ook voor kiezen om uw openingslint voor 6.95 euro per pakketpost te laten versturen. U krijgt dan wel een Track & Tracecode waarmee u uw openingslint kunt traceren bij PostNL. Indien uw pakket onverhoopt kwijtraakt bij de post, dan is het risico voor ons en sturen we u kosteloos een nieuw lint. Bent u niet thuis tijdens de levering, plak dan een briefje op de deur dat ze het pakketje moeten afleveren bij de buren.

In beide gevallen (brievenbus- of pakketpost) blijven we altijd afhankelijk van PostNL. In de regel bezorgen zij de volgende dag maar in sommige gevallen een dag later. Als uw openingslint te laat bij u aankomt en wij hebben het op tijd verstuurd, dan is dat voor ons helaas overmacht.

 

Kan ik een logo of foto op het openingslint laten drukken?

Ja, zeker. En dat kost ook niets extra. Kiest u bij stap 4 gewoon voor tekst en op de plaats waar u het logo wilt, typt u iets van '+logo'. Dan weten wij dat u op die plaats een logo of afbeelding wilt hebben. Deze zal dan in dezelfde kleur worden gedrukt als de tekst. Na uw bestelling kunt u het logo of de afbeelding aan ons emailen.

We kunnen uw foto of logo ook in fullcolor drukken. Dat kost wel 5 euro extra PER OPDRUK. Dit komt omdat iedere fullcolor opdruk handmatig op het openingslint geperst moet worden. Als u uw logo of afeelding in fullcolor gedrukt wilt hebben, kiest u dan bij stap 4a voor de laatste optie (de knop met de 3 bolletjes). U krijgt dan een scherm te zien waarin gevraagd wordt hoeveel fullcolor afbeeldingen a 5 euro u gedrukt wilt hebbem.

 

Kan het openingslint tegen regen?

Ja, de bedrukking op uw openingslint is regenwatervast dus mocht het tijdens de openingshandeling regenen, dan hoeft u niet bang te zijn dat de bedrukking er af regent.

 

Hoe kan ik mijn opening nog meer op laten vallen?

Met ballonnen! Denk aan een ballonnenboog voor de deur of 2 ballonpilaren. Of binnen wat feestelijke trosjes heliumballonnen op tafel. Wij bezorgen 24 uur per dag 7 dagen per week ballonnen bij u thuis of op locatie. Klik hier voor foto's van onze ballondecoraties.

 

Staat uw vraag er niet bij?

We weten als geen ander dat uw openingslint perfect moet zijn. U kunt immers maar 1x een goede indruk achterlaten. Heeft u nog steeds vragen of is iets nog duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.