Sjerpen voor Mister- en Missverkiezingen

vanaf €8.50 per meter incl. BTW

Levertijd:
Op werkdagen voor 11.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Sjerpen Bestellen

Onze bedrukte linten worden vaak gebruikt als sjerp bij Mister- en Missverkiezingen of met vrijgezellenfeesten. Inmiddels zijn we dus gespecialiseerd in het drukken van sjerpen.


Welke breedte lint moet ik kiezen om een sjerp te maken?

Een sjerp voor een mister- of missverkiezing is doorgaans 100mm breed of te wel 10cm. Op een lint van 100mm breed kunnen we ook het grootste bedrukken zodat uw tekst en / of logo goed leesbaar is. Eventeel zou een lint van 70mm (7cm.) breed ook nog wel kunnen. Zeker bij een sjerp voor een kind is 70mm breed genoeg.

 

Hoeveel meter lint heb ik nodig om een sjerp te maken?

Voor een volwassen persoon heeft u aan 2 meter lint genoeg. Dan heeft u 1 meter lint voor de borst- en 1 meter lint voor de rugzijde. Voor een sjerp voor een kind zou u kunnen volstaan met 1,5 meter (75cm aan de borst- en 75cm aan de rugzijde).

 

Drukken jullie ook sjerpen voor kinderen?

Ja, voor een kind zou u kunnen volstaan met een lint van 1.5 meter. Zo heeft u 75cm lint aan de voorkant en 75cm aan de achterkant. Geeft u bij uw bestelling wel aan dat het om kindersjerpen gaat zodat we daar met drukken rekening mee kunnen houden. U kunt per meter bestellen dus voor 1 kindersjerp zou u wel 2 meter lint moeten bestellen maar voor 2 kindersjerpen zou u kunnen volstaan met 3 meter lint enz...

 

Worden de sjerpen kant en klaar afgewerkt?

Wij drukken alleen linten (en niet alleen voor sjerpen) en daar zijn we goed in. U kunt de linten voor de sjerpen zelf op maat knippen (het lint rafelt niet) en de uiteinden bij elkaar houden d.m.v. naald en draad of een veiligheidsspeld of klitteband. Of u kunt eenvoudig de uiteinden bij elkaar knopen.

 

Hoe wordt de tekst op de sjerp gedrukt?

Standaard drukken we het lint zo dat de sjerp over de rechter schouder gedragen kan worden en de bedrukking dan alleen aan de borstzijde van boven naar beneden te lezen is.

 

Kan de sjerp ook aan de achterkant bedrukt worden?

Ja, en dat maakt voor de prijs niet uit. U kunt bij uw bestelling aangeven dat u dezelfde of een andere opdruk op de rugzijde gedrukt wly hebben. Deze tekst is dan te lezen wanneer je naar de rug kijkt van de persoon. Let op! Deze tekst is dan te lezen van de heup naar de schouder!

 

Welke kleuren sjerp en bedrukking kan ik kiezen?

Qua kleuren sjerpen en kleuren bedrukking hebben we alle kleuren van de regenboog. U kunt ze kiezen tijdens het sjerpen bestellen bij stap 3 en 4.

De kleurencombinatie die u kiest is voor iedereen heel persoonlijk. Een witte sjerp met een zwarte opdruk of een zwarte sjerp met een witte bedrukking is heel duidelijk en goed zichtbaar. Maar vaak worden ook de bedrijfskleuren of de kleuren van het thema of evenement gekozen.

 

Kan ik een eigen lettertype kiezen voor mijn sjerp?

Ja, zeker! U kunt kiezen tussen een aantal standaard lettertypes maar u kunt ook uw eigen lettertype aan ons emailen. Als u dat doet, dan graag in TTF of OTF formaat a.u.b.

 

Waar zijn de sjerpen van gemaakt?

Wij drukken op hoge kwaliteit soepel satijnen linten welke niet irriteren bij het dragen ervan als sjerp.

 

Hoe wordt mijn sjerp verzonden?

U kunt kiezen om uw sjerp(en) per pakketpost (met Track & Trace Code) of brievenbuspost (zonder Track & Trace Code) te laten versturen. In beide gevallen wordt uw sjerp zorgvuldig verpakt, hetzij in een bubbelenvelop of in een doosje.

 

Wat is de levertijd van een sjerp?

Als u op werkdagen voor 11.00 uur bestelt en betaalt, dan wordt uw sjerp diezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. In de regel is het dan de volgende dag bij u in huis, echter blijven wij wel altijd afhankelijk van PostNL. Bent u net iets te laat met bestellen/betalen(alle begrip daarvoor), dan kunt u na uw bestelling het beste even contact met ons opnemen, want dan drukken we uw lint ook gewoon nog na 12.00 uur.

Als u helemaal geen risico wilt lopen met de post, dan kunt u uw sjerp ook bij ons afhalen in Spijkenisse. Dit kan ook buiten kantoortijden.

 

Wat zijn de verzendkosten van een sjerp?

U kunt bij stap 7 ervoor kiezen om uw sjerp met brievenbuspost te laten verzenden. We doen uw sjerp dan in een bubbeltjesenvelo zodat het lint in perfecte staat bij u door de brievenbus past. U hoeft dus niet thuis te zijn. Maar let op! Wij plakken daar een normale postzegel op en dus heeft u geen Track & Trace code waarmee u uw sjerpen kunt traceren. Mocht de sjerp dus onverhoopt kwijt raken in de post, dan is dat voor uw risico omdat wij dan ook niet uw sjerp kunnen traceren.

U kunt er ook voor kiezen om uw sjerpen voor 6.95 euro per pakketpost te laten versturen. U krijgt dan wel een Track & Tracecode waarmee u uw sjerpen kunt traceren bij PostNL. Indien uw pakket onverhoopt kwijtraakt bij de post, dan is het risico voor ons en sturen we u kosteloos een nieuw lint. Bent u niet thuis tijdens de levering, plak dan een briefje op de deur dat ze het pakketje moeten afleveren bij de buren.

In beide gevallen (brievenbus- of pakketpost) blijven we altijd afhankelijk van PostNL. In de regel bezorgen zij de volgende dag maar in sommige gevallen een dag later. Als uw sjerp te laat bij u aankomt en wij hebben het op tijd verstuurd, dan is dat voor ons helaas overmacht.

 

Kan ik een logo of foto op de sjerp laten drukken?

Ja, zeker. En dat kost ook niets extra. Kiest u bij stap 4 gewoon voor tekst en op de plaats waar u het logo wilt, typt u iets van '+logo'. Dan weten wij dat u op die plaats een logo of afbeelding wilt hebben. Deze zal dan in dezelfde kleur worden gedrukt als de tekst. Na uw bestelling kunt u het logo of de afbeelding aan ons emailen.

We kunnen uw foto of logo ook in fullcolor drukken. Dat kost wel 5 euro extra PER OPDRUK. Dit komt omdat iedere fullcolor opdruk handmatig op de sjerp(en) geperst moet worden. Als u uw logo of afeelding in fullcolor gedrukt wilt hebben, kiest u dan bij stap 4a voor de laatste optie (de knop met de 3 bolletjes). U krijgt dan een scherm te zien waarin gevraagd wordt hoeveel fullcolor afbeeldingen a 5 euro u gedrukt wilt hebbem.

 

Kunnen sjerpen tegen regen?

Ja, de sjerpen en de bedrukking kunnen prima tegen de regen.

 

Hoe kan ik een Mister- en Missverkiezing nog specialer maken?

Met ballonnen! Denk aan een ballonnenboog of 2 ballonilaren voor de ingang of een aantal grote feestelijke heliumballonnen op het podium. Wij bezorgen 24 uur per dag 7 dagen per week ballonnen door heel Nederland. Klik hier voor de mogelijkheden.

Ballonnen Mister- Missverkiezing

 

Staat uw vraag er niet bij?

Heeft u nog steeds vragen of is iets nog duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.