Sjerpen voor Mister- en Missverkiezingen

Sjerpen voor Mister- en Missverkiezingen


Sjerpen voor Mister- en Missverkiezingen

Onze bedrukte linten worden vaak gebruikt als sjerp bij Mister- en Missverkiezingen of met vrijgezellenfeesten. Inmiddels zijn we dus gespecialiseerd in het drukken van sjerpen.


Besteladvies Sjerpen
  1. Om een Sjerp te maken heeft u 2 meter nodig, 1 meter voor de borstzijde en 1 meter voor de rugzijde. De bedrukking staat dan in het midden van die meter(s).
  2. Bestel een lint met de maximale breedte van 100mm (70mm kan ook) zodat we de tekst/logo zo groot mogelijk kunnen drukken en deze op de foto's zo duidelijk mogelijk te zien is.
  3. Ook voor een kindersjerp of een sjerp voor kleinere personen) bestelt u 2 meter maar als u dat ons even laat weten, drukken we het lint zo dat u 75cm voor de borst- en 75cm voor de rugzijde heeft (de overige 50cm kunt u afknippen).
  4. De sjerp wordt over de rechter schouder gedragen en de tekst is dan van boven naar beneden te lezen. Tenzij anders overeengekomen drukken wij uw tekst of logo alleen op de borstzijde. De rugzijde kunnen we ook bedrukken (zonder meerprijs) maar houdt er rekening mee dat daar de tekst van beneden naar boven te lezen zal zijn.
  5. Let op: Wij leveren alleen het lint. U zal zelf de uiteinden bij elkaar moeten houden met zelfklevende klitteband, veiligheidsspeld of naald en draad. Zo kunt u de Sjerp voor ieder formaat zelf op maat maken.
Sjerpen voor Mister- en Missverkiezingen
Score 8.4/10 op basis van 1445 klantenbeoordelingen
vanaf 17.00 (op voorraad)

Sjerpen Bestellen