Rouwlint

vanaf €3.50 per meter incl. BTW

Levertijd:
Op werkdagen voor 11.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Cadeaulint Bestellen

Niet alleen de inhoud van een kado is belangrijk, ook de verpakking ervan! Als u van iemand een kado krijgt dat zo mooi is ingepakt dat u het amper durft open te maken, dan laat dat toch een bijzondere indruk achter voor de persoon die het geeft, zeker als die persoon het ook zelf heeft ingepakt.

Onze smalle lintjes zijn uitermate geschikt om bedankdoosjes en tule- of organzazakjes dicht te strikken.


Wordt de prijs goedkoper als we meer cadeaulint bestellen?

Ja, zeker! Kleine aantallen cadeaulint vanaf 1 meter drukken we zelf en kunnen we binnen 1 werkdag versturen. Deze kleine aantallen bestelt u eenvoudig online d.m.v. onze bestelmodule.

Als u meer dan 25 meter cadeaulint nodig heeft, dan kunnen we al cadeaulint laten bedrukken vanaf 1 euro excl BTW per meter. We besteden uw opdracht dan uit aan een externe drukker, de levertijd bedraagt vaak 1 of 2 werkdagen tot maximaal een week. Is dat geen probleem voor u? Mail dan uw bestelling door naar info@globos.nl. Heeft u uw cadeaulint sneller nodig, kies dan voor de optie hier boven.

500 meter lint kunnen we al drukken vanaf 165 euro excl. BTW, zie ook onze prijslijst voor grote afnames cadeaulint. Ook hier geldt dezelfde levertijd en bestelwijze als de optie hier direct boven.

Dus heeft u een behoorlijk aantal cadeaulint nodig (bedrukt of onbedrukt)? Stuur dan een email naar info@globos.nl voor een geheel vrijblijvende aanbieding.

 

Is jullie cadeaulint van satijn?

Ja, wij drukken uitsluitend op hoogwaardig enkelsatijn lint.

 

Hoeveel cadeaulint zit er op een rol?

Wij hanteren geen minimale afname. Dus als u 3 meter cadeaulint bestelt, dan zit er 3 meter op een rol. Bestelt u 10 meter, dan zit er 10 meter op en rol, bestelt u 25 meter, dan zit er 25 meter op een rol enz.... Het maximale aantal meters op een rol is 100 meter. Dus als u 500 meter cadeaulint bestelt, dan ontvangt u 5 rollen van 100 meter.

 

Kunnen jullie mijn logo in meerdere kleuren op cadeaulint drukken?

Ja. Vanaf 500 meter kunnen we uw logo in 2, 3 en 4 kleuren drukken. Zie ook onze prijslijst.

 

Hoe weet ik hoeveel cadeaulint ik nodig heb?

Pak uw cadeau(tje) eerst in met een touwtje zoals u het zou willen inpakken, dus met strik en al en knip de uiteindes af op de gewenste lengte. Als u nu het touwtje van het cadeautje afhaalt en u legt het languit op tafel, dan kunt u het opmeten en weet u hoeveel cadeaulint u nodig hebt voor 1 cadeautje. Vermenigvuldig deze lengte met het aantal cadeau's wat u moet inpakken en u weet het totaal aantal meters cadeaulint wat u moet bestellen.

 

Welke kleuren cadeaulint en bedrukking kan ik kiezen?

Qua kleuren cadeaulint en kleuren bedrukking hebben we alle kleuren van de regenboog. U kunt ze kiezen tijdens het cadeaulint bestellen bij stap 3 en 4.

 

Kan ik een eigen lettertype kiezen voor mijn cadeaulint?

Ja, zeker! U kunt kiezen tussen een aantal standaard lettertypes maar u kunt ook uw eigen lettertype aan ons emailen. Als u dat doet, dan graag in TTF of OTF formaat a.u.b.

 

Staat uw vraag er niet bij?

Heeft u nog steeds vragen of is iets nog duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.